News

Gezocht: Nederlandstalige collega!

0

De Ondernemerschool BV is op zoek naar een nieuwe collega om hun team te versterken. Ben jij de geknipte kandidaat? Lees dan verder voor meer informatie over deze boeiende functie.

Vacature:

Als assistent-opleidingscoördinator sta je mee garant voor de dagelijkse werking van het Centrum voor Afstandsonderwijs en ben je het eerste aanspreekpunt voor docenten van het CVA. Jij zorgt ervoor dat het docentenkorps gemotiveerd blijft door hen de nodige ondersteuning te geven bij het uitvoeren van hun taken. Je staat in voor assistentie in kwaliteitsopvolging en rekrutering van nieuwe docenten en de ontwikkeling van nieuwe cursussen. Daarnaast waak je over de kwaliteit van het cursusmateriaal. Je onderhoudt de website en zorgt er samen met jouw team voor dat deze de optimale informatiebron is voor toekomstige studenten. Onontbeerlijk in deze functie zijn een scherpe pen, commerciële vaardigheden en een winnersmentaliteit om van het Centrum voor Afstandsonderwijs blijvend een succes te maken.

Het Centrum voor Afstandsonderwijs maakt deel uit van Ondernemersschool BV; jouw plaats van tewerkstelling wordt dus voornamelijk Breda. Daarnaast ben je ook actief vanuit onze locatie te Antwerpen.

Jouw profiel:
  • Jij beschikt over minimum 3 jaar werkervaring, bij voorkeur met een eerste aantoonbare ervaring binnen de opleidingswereld
  • Jij bent een administratieve duizendpoot, die er niet voor terugschrikt op meerdere vlakken tegelijk te werken
  • Je hebt ervaring met het aansturen en opvolgen van mensen
  • Je bent hands-on, en niet bang om de handen uit de mouwen te steken
  • Je werkt nauwkeurig en bent administratief sterk
  • Je gaat graag om met mensen en kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van je teamleden, studenten, docenten, …
  • Je heb een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken
  • Uiteraard spreek en schrijf je perfect Nederlands
Wij bieden je:

Ondernemersschool BV is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Ondernemersschool BV. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar stefan.bastiaenssens@ondernemersschool.nl,

Leave a Reply

Nous prenons votre formation très à coeur!