vacancies_vacancy

Backend developer

Als backend ontwikkelaar is het jouw job om functionele wensen van onze medewerkers & studenten te vertalen naar concrete, technische oplossingen.

Gedreven vanuit een passie voor technologie, modern digitaal onderwijs en continue automatisatie,  blijft het Centrum voor Avondonderwijs aan een sneltempo groeien. Via ons in house ontwikkelde CRM & CMS systemen, volgen meer dan 40 000 studenten jaarlijks een opleiding via onze websites en onze app. Om dit nog verder te ontwikkelen en onze studenten de beste technologische oplossingen te bieden, zijn wij op zoek naar ontwikkelaars.

recStep3

vacancy_job

Je draagt bij aan de volledige softwareontwikkeling:

 • Je ontwerpt, programmeert, test en implementeert nieuwe backend toepassingen
 • Je geeft feedback en je maakt inschattingen op functionele analyses
 • Je voorziet de nodige technische onderbouwing waar nodig: technische documentatie, suggesties ter verbetering, …
 • Je test en je verbetert bestaande (online) toepassingen


vacancy_profile

 • Je hebt een diploma in een informatica-gerelateerde richting (of gelijkwaardig diir ervaring)
 • Je kan programmeren met PHP. 
 • Je hebt ervaring met Rest en Web API
 • Mooi meegenomen maar niet noodzakelijk: C/C++, NodeJS, Angular, Laravel, Codeigniter, React…
 • Je hebt een passie voor innovatie en nieuwe technologieën
 • Je bent goed in plannen en schakelen tussen meerdere projecten
 • Je bent stressbestendig en verantwoordelijk, je respecteert deadlines
 • Je ontwikkelt graag aan de slimme backend van applicaties


vacancy_our_offer

Je komt terecht in een internationaal team van ervaren software ontwikkelaars, waar je echt de kans krijgt om te leren en je stempel op de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten te drukken. Er heerst een losse sfeer, zonder de deadlines of de kwaliteit van onze onderwijsoplossingen uit het oog te verliezen. Je zal nauw samenwerken met een aantal ervaren PHP collega’s. 

vacancy_experience

Je komt terecht in een omgeving waar je kan samenwerken met ervaren ontwikkelaars. Motivatie en zin om te leren is voor ons belangrijker dan een eerste werkervaring. Gezien we op zoek zijn naar meerdere profielen, zijn zowel junior als senior developpers van harte welkom. 

vacancy_knowledge

Gezien de internationale werkomgeving, is de voertaal op de werkvloer Engels. Kennis van Nederlands of Frans is een pluspunt, maar geen vereiste. 

vacancy_contract

Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, met een marktconformsalaris. Daarbovenop bieden we je graag voor elke gewerkte dag een maaltijdcheque van 7,00 euro. Er is een vergoeding voor woon-werkverkeer in de loonbrief opgenomen. Je hebt een laptop ter beschikking met nodige software. Bovendien mag je als medewerker gratis alle opleidingen die het Centrum voor Avondonderwijs vzw en de Ondernemersschool BV aanbiedt volgen.  
 
Je krijgt ook een vakantiepremie, en een eindejaarspremie (13de maand) die forfaitair wordt berekend, op basis van het aantal gewerkte maanden. Je werkt in een 38 uren-week van half negen tot vijf. Je hebt, naast de feestdagen, recht op 20 dagen vakantie per jaar. 

vacancy_location

De plaats van tewerkstelling is het kantoor te Antwerpen. In deze functie zijn thuiswerk (tot 4 dagen per week), alsook glijdende uren, een optie. 

vacancy_company

Centrum voor Avondonderwijs vzw is dé belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland. Wij bieden meer dan 300 verschillende opleidingen aan, waarmee je als werknemer of zelfstandige onmiddellijk aan de slag kunt. Als internationale opleidingsgroep krijg je bij ons echt de kans om je grenzen te verleggen. We hanteren een start-up mentaliteit. Bij ons kan je eigen ideeën aanbrengen en we bieden je de ruimte om je plannen ook werkelijkheid te maken en je skills verder te ontwikkelen.

recStep3

vacancy_procedure

Vous êtes dynamique et plein/e d’envie et de motivation ? Vous aimeriez contribuer, avec vos collègues, à faire de notre Centre de Formation un lieu de vie agréable et chaleureux ? Dans ce cas, envoyez-nous vite votre CV et votre lettre de motivation à l’adresse candidatures@formationadistance.be.

Vos motivations nous correspondent ? Dans ce cas, nous vous proposerons rapidement un entretien afin de faire plus ample connaissance. Le courant passe bien ? Nous vous enverrons une offre. Si elle vous convient, vous recevrez rapidement une proposition de contrat dans votre boite mail.

Bonne chance !

vacancies_we_offer

vacancies_offer_1

vacancies_offer_2

vacancies_offer_3

vacancies_offer_4

vacancies_offer_5

vacancies_offer_6


vacancies_drinks

Nick Van BoxelNick Van Boxel

Business Analyst

Nadia PetrovaNadia Petrova

Senior front office

Krasimir IvanovKrasimir Ivanov

Backend Developer

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0